Guidede ture til Svelmø

 

Oplev skøn natur og rigt fugleliv på øhavets ukendte ø

Bestil guidet tur

Vil du opleve en lille ø-perle i det sydfynske øhav, så er Svelmø et rigtig godt bud. Øen byder på et rigt dyreliv, flot natur og en særlig ro. I sommerperioden tilbydes der de meget populære guidede ture til øen, hvor du nemt kan komme til og fra øen og blive præsenteret for dens særlige natur. Ønsker du at blive flere dage på Svelmø, så findes der flere sommerhuse, du kan leje.

Transport med traktor

Der er guidede ture til Svelmø hver sommer. Turen inkluderer transport, guidet gåtur rundt på øen og et lækkert lokalt måltid. Transporten foregår med traktor og vogn, der kører dig de 500 meter ad en ebbevej. Her går turen over smukke Lille Svelmø til Græsholm og derfra videre til Store Svelmø, hvor du undervejs kan nyde den dejlige natur og især det rige fugleliv.

 

Guidet tur Svelmø rundt

Efter ankomst på traktorlad byder Jan Villebro på en guidet gåtur øen rundt. Gåturen, der strækker sig over 3 km, byder på Sydfyns bedste udsigt og mulighed for at bade på en af de flotte sandstrande - eller rapelle, hvis du er modig og vil udfordre dig selv.

 

Gruppeture

Er i en gruppe min. 20 betalende og max. 36 kan i bestille en guided tur direkte ved kontakt Jan direkte på tlf. 20 85 51 95

Lokalt måltid

Til at afslutte den guidede tur Svelmø rundt serveres et lækkert lokalt måltid. Måltidet kan bestå af enten øko-bøffer af egen avl eller af en friskfanget skrubbe fra havet omkring øen, samt dertilhørende nye kartofler og sovs. Alt efter vejret nydes maden under overdækket terrasse eller udendørs i haven.

 

Praktisk information

Den guidede tur varer cirka 3-4 timer, og det er en god idé at medbringe gode travesko. Drikkevarer skal købes på øen, hvor du både kan vælge øl, vand og vin. Der er derudover naturligvis også et toilet på øen. Vær opmærksom på, at turen aflyses, hvis der er over 50 cm højvande.